Ürün Kodu #Süblimasyon-Magnet-Küçük-Kalp-50.3611

Kategori: Süblimasyon Magnet

Küçük kalp şeklinde dizayn edilmiş olan ve sublimasyon baskıya uygun bu magnet ebat olarak dıştan dışa 8cm x 7cm dir. 10 lu paketler halinde satılmaktadır. Mükemmel baskı kalitesi ve magnet özelliği ile buzdolaplarınız başta olmak üzere metal yüzeylerinizin vazgeçilmez bir dekoratif ürünüdür.
Magnet Baskı:
Magnet baskı için ihtiyacınız olanlar; sublimasyon magnet, sert zemin transfer kağıdı, düz transfer presi, ısı bant ve sublimasyon mürekkep ile alınmış baskı. Magnet baskı için transfer presimizde kullanacağımız ısı derecesi 190 derece süre de 80 saniyedir.
Tasarımımızı sublimasyon yazıcıdan sert zemin transfer kağıdına yazdırma seçeneklerinden kağıt olarak epson matte seçeneği ile fotoğraf kalitesinde ters baskı olarak yazdırıyoruz. Baskı yapacağımız magneti çıktımızın üzerine beyaz yüzeyimiz transfer kağıdına temas edecek şekilde yerleştirip kaymasını engellemek için ısı bant ile bantlıyoruz.
Ayarladığımız ısı derecesine ulaşan presin tablasına boya geçmesini engellemek için boş bir fotokopi kağıdını seriyoruz. Onun üzerine magnetimiz ile birlikte transfer kağıdını magnet altta, kağıt üstte kalacak şekilde yerleştiriyoruz.
Basıncı sıkı olarak ayarlanmış ve ayarladığımız ısı değerine ulaşmış presimizi kapatarak transfer işlemini başlatıyoruz. Süre bitiminde presimizi açarak magnetimizi alıyor ve transfer kağıdından ayırıp alıyoruz. Magnetimiz baskılı hali ile artık hazır.

x